Nye "Berre goe folk"

For å lykkes er det viktig med gode folk, og på FMV liker vi å si at vi har «berre goe folk»!
Vi ønsker å presentere noen av våre nyeste tilskudd her:


Atle Østensen

Teknisk koordinator

Karmøygutten på 26 år har bosatt seg på Haga på Stord og pendler til Fitjar Mek. Han har en bachelor som maskiningeniør og har tidligere vært lærling hos Odfjell Drilling som boredekksarbeider.

På fritiden er Atle opptatt av å være sosial. Om vinteren trives han best på ski, og om sommeren er det båtliv i fokus. Atle har alltid hatt stor interesse for skipsbygging, så for han passet det perfekt at FMV søkte etter ingeniører like før han var ferdig med utdanningen.

Om Atle ble sendt på en øde øy ville han tatt med seg garn, kniv, fyrstikker og sovepose.
  __________________________________________


Kristoffer Fjellanger

Teknisk Koordinator

26 år gamle Kristoffer ble en av «berre goe folk» samtidig som Atle Østensen. Han er nybakt far, og bor på Stord sammen med sin samboer. Kristoffer har fagbrev som industrirørlegger og en bachelor som Maskiningeniør.

I førstegangstjenesten var han motormann på fregatt i sjøforsvaret. Han har også erfaring som industrirørlegger på Los Marine. Kristoffer ønsket en utfordrende og variert jobb, og startet derfor på FMV.

Når han ikke er på jobb driver han med terrengsykling, undervannsrugby og fotball.

På en øde øy ville han tatt med seg Thor Heyerdal!
  __________________________________________


Thomas Bøe Slettemark

Innkjøper

Sammen med sambuer Cathrine, nyfødte Mathias og en Beagle på 5 år kjøpte Thomas seg et småbruk på Osterneset og flyttet fra Voss til Fitjar. Han har familie på Stord og Bømlo og har vært mye på familiebesøk. Han bodde på Stord 2008-2010, men er ellers lite kjent på Fitjar.

Thomas er 33 år og utdannet Agronom, men har lang og bred erfaring innen; Salg, IT, Ledelse, Innkjøp, Lager, Transport og Logistikk. Har også erfaring som styreleder og daglig leder i en handelsforening på Voss. 

På fritiden går det i oppussing og snekring, jakt, fiske, skyting og sysler på småbruket.

Thomas ønsket å jobbe og bidra til lokalsamfunnet da han flyttet til Fitjar.
På FMV er det en dynamisk og spennende arbeidsdag hvor en får utfordret seg selv hele tiden. Han setter pris på å få ta del i og bidra på spennende prosjekt.

«Det er «BERRE GOE» folk på FMV, og jeg har aldri blitt tatt så godt imot på en arbeidsplass før. Første dag på jobb var en flott opplevelse»

På en øde øy er det mat, vann, ly og varme som gjelder for Thomas.
Han hadde derfor tatt med seg kniv og fyrstål + en god bok til underholdning.  

 _____________________________________________

 Vi på FMV ønsker de alle velkommen i gjengen blant "Berre goe folk!"