FMV Service

«May the holes in your Hull be no larger than those in your net», lett omskrevet irsk velsigning.

Helt fra dag 1 har FMV utført arbeider på seilende skip, servicearbeider.
De siste årene har vi utvidet verftsanlegget, investert i mye nytt utstyr og utviklet tjenestetilbud.
Vi har også etablert samarbeid med enkelte utstyrsleverandører og entreprise-selskaper. 

Vi har satset på FMV service

Vi har satset på FMV Service fordi vi ser at velholdte fartøy er viktig for at våre kunder skal lykkes med sitt, og vi har økt kapasiteten fordi off-hire kostnaden for mange fartøy er betydelig. Fartøyene er viktige arbeidsredskaper, som i mange tilfeller drives hardt. I løpet av et fartøys levetid er det behov for planlagt vedlikehold samt presserende reparasjoner og utskiftninger pga slitasje. 

FMV tilbyr et bredt spekter av service/reparasjon/ombyggingstjenester

Både i form av formelle serviceavtaler og enkeltoppdrag. Vi kan delta i hele prosessen fra planlegging til utførelse innen alle produksjonsdisipliner. Og vi har en dyktig design/engineeringsgjeng som kan utføre engineering og dokumentasjonsutarbeidelse.

 I «FMV Merkeverksted» samarbeider vi med enkelte utstyrsleverandører bla om nysalg utstyr og reservedeler.

Vi har også etablert «FMV Travel Team» som tilbyr å utføre arbeid utenfor verftsporten. I mange tilfeller er det hensiktsmessig for våre kunder som også består av landbaserte næringer. Vi har både folk og utstyr til å ta på oss eksterne oppdrag.

I 2021 investerte vi i et avansert inspeksjonskamera, bla for rør-inspeksjon, og en stor lastbank for å teste maskineri/ tavlesystemer/el.produksjon, som også kan leies ut. Vi har også bygd opp en workshop for ulike typer material-utrustning (stål, alu etc).

I 2023 investerte vi i løftevogna «Anton», som kan løfte opptil 900 tonn.
Den er oppkalt etter Anton Vestbøstad, formann i det alle første styret, og en av de fire gründerne bak Fitjar Mekaniske Verksted AS, etablert i 1957.

Ta kontakt for en hyggelig prat