TESSgaten har åpnet!

Knappe to måneder etter vi bestilte kunne vi i dag åpne vår første TESSgate.
Dette er et modulbasert system som vil forenkle hverdagen til våre ansatte, redusere svinn og gi våre kunder bedre oversikt over materiell som brukes på serviceprosjekt.

Effektiv løsning

Linda Riise fra TESS har i dag vært stasjonert på Fitjar og loset våre ansatte trygt gjennom sluse og lagersystem med god opplæring. Lagersjef på FMV Stein Gunnar Halleråker er godt fornøyd og stolt over at systemet nå er på plass. Vi har lenge vært på utkikk etter en effektiv løsning, og har god tro på løsningen vi nå har valgt.

Tilbakemelding fra de ansatte er positive, og formann på rør Johnny Tang Christiansen er også godt fornøyd med at forbruksmateriell nå er så lett tilgjengelig for de ansatte. «Det var veldig enkelt å bare skanne kort, gå inn, plukke de produkter man trenger, velge prosjekt og gå ut igjen. At varene skannes automatisk er utrolig effektivt.»

Utvikling av verftet

På FMV er vi opptatt av å utvikle verftet og investere i løsninger som kommer våre ansatte og kunder til gode. Derfor har vi bestilt to slike TESSgater, slik at vi har en nær serviceprosjekter og en nært nybyggsprosjekter.

Fitjar Mekaniske Verksted AS har i mange år hatt et tett samarbeid med TESS Vest As, avd. Stord.
Vi er blant annet et TESS sertifisert slangeverksted.